Bestuurslid PR & Fondsenwerving

 In Business, Marketing

BESTUURSLID PR & FONDSENWERVING

IMOVE Foundation (Stichting IMOVE) zet zich in voor de mentale weerbaarheid en het emotionele welzijn van Syrische kinderen en vrouwen, vluchteling zijn. De activiteiten van IMOVE zijn op het feit gebaseerd dat mentale en emotionele stabiliteit van kinderen bepalend is voor hun scholing, toekomst, vrede en stabiliteit in de regio. Op dit moment voert de stichting IMOVE haar activiteiten uit in Libanon. Het land met het grootste aantal vluchtelingen per hoofd van de bevolking. De kinderen en vrouwen die vluchteling zijn, hebben amper toegang tot psychosociale steun. Door middel van het geven van mindfulness, yoga en expressieve dans aan kinderen en vrouwen creëert stichting IMOVE een veilige plek waar ze zich kunnen uiten en van hun trauma’s kunnen helen om een betere toekomst op te kunnen bouwen. Ter uitbreiding van onze activiteiten en fondsenwerving zijn we op zoek naar een bestuurslid dat zich op provisiebasis voor 2-4 dagen in de maand voor IMOVE zou willen inzetten. Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • affiniteit heeft met de doelstellingen van de IMOVE Foundation
  • thuis is in de wereld van PR en fondsenwerving.
  • kennis  en/of ervaring heeft met marketing, promotie, het bepalen van de strategische koers.
  • beschikt over goede communicatieve en representatieve vaardigheden
  • creatieve en goede ideeën heeft over de presentatie van de stichting op evenementen.

Je bent (mede) verantwoordelijk voor:

– Het scouten en werven van donateurs.

– Je denkt mee over het promoten van de activiteiten van IMOVE op evenementen.

– Het beheren van de website en het schrijven van een persbericht.

Je hebt gemiddeld 1 keer in 4 maanden een bestuursvergadering in Amsterdam. In de praktijk werk je vooral vanuit huis en natuurlijk ben je aanwezig bij de evenementen als dit nodig is. Deze functie zal zich beperken tot een halve dag in de week en soms zal je daarnaast op een evenement of debat aanwezig zijn. We bieden een jonge organisatie met een informele werksfeer en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Dit is een mogelijkheid om werkervaring op te doen. Vergoeding van jouw reiskosten en andere onkosten. Bij goed functioneren een referentie en/of aanbeveling op je LinkedIn profiel. Ben je geïnteresseerd, stuur dan zo spoedig mogelijk je CV en een korte motivatie naar info@imovefoundation.org

 

Mocht er zich eerder een goede kandidaat melden dan zal deze vacature worden gesloten.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

*

Contact Us

You can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt